dancing with myself



tack för att du min syster
och tack för färgningen
"jag är mognare än dig"
lillasyster
bli aldrig som mig när du blir stor

i lost control

your bodys banging, out of control
you put it on me celling to floor
only you can make me, scream and beg for more

his body's callin bawlin got me crawling up the wall
his neighbor's callin bawlin all this noise is so appallin
they must believe we're brawling headboards band till early mornin



bara spinning på schemat idag ( tjeck )
vänner står näst på tur
efter färga håret och datorn
hehehe
Foxtrot Uniform Charlie Kilo

look, I'm as high as the sun

det är omöjligt att inte älska dig




blir lund ikväll med felle, emelie och JNT!
AWESOME
shoppat med lillie hela förmiddagen
me love her
hörs
P U S S

S.O.S



whats new with you?
come to mama
peeps (L)
vår om åtta veckor..
mhm can't wait!

och bam jag är borta



i know you miss me ;) hehe
men orkar inte lägga min tid på bloggen när livet är såhär bra.
första gången på länge.
vi hörs
puss

11/04/10

jobbat hela dagen idag igen, sjukt jobbigt men också sjukt nice! Det gör det hela lättare att man jobbar med sjukt sköna människor, vem kan klaga när man hör över kassan ( alex, dags att ta av skorna för en fotmassage eller ) kanske inte verkar så ball, men det var överlång kö och hon sa det ball. Efter det blev det hem och sova en halvtimme, som vanligt. Det tar på en som fan att alltid vara trevlig haha. Sen hjälpte jag fredde med maten, vilken ängel jag är alltsååååå. Sen blev det rollning med elin, hon är så jääävla bra (: behövde lite "me-time" ikväll, eftersom jag är en ensamvarg och haft folk omkring mig hela helgen, så i needed it.


10/04/10

nu säger jag godnatt, har aldrig någonsin varit så trött klockan 00.00 på en lördag.
thumbs up for me



10/04/10



10/04/10

kom hem från elin för en stund sedan, mutti haffa mig dirren när jag kom innanför dörren och började snacka om möbler till mitt rum. i love you. så imorgon får jag en ny byrå typ, kanon. Stack till elin vid sju tiden, ut med rollerna och rolla en liten runda! sen blev det city gross för att möta anna, handlade en ben&jerry's mhhhm. Stack inom millan påvägen hem till elin och hämtade upp henne. Väl hemma hos elin blev det otroligt dålig tv och kräng, men det var nice som vanligt.



gammal bild på mig och elin, hehehe


skulle egentligen till cissi på födelsedags fest, men kunde tyvärr inte komma eftersom jag ska jobba imorgon :( sorry for that. Och förlåt till mille också som fick sticka dit&hem själv. hoppas du får en kingsize kväll, you go girl.

10/04/10

I don't call you my best friend for nothing



I was eight years old and running with you in my hand
Into the bus stop to pick up a paper for my old man
you showed me heaven and said take a good look around
This is our hometown, this is our hometown

10/04/10

Nyss kommit hem från sex timmars jobb, känns helt OK. Hyffsad lugn dag, imed att jag stod där ute med emma ist för inne vid slutänden så det kom lite mindre folk, men det var endå mycket att göra nästan hela tiden. Me like!

Blev malmö igår, var tänkt att det skulle bli en hemmakväll med mille, men ist blev det att åka med viktor i hans bil till malmö med mille & emilia. Trevlig kväll, sköna människor så vad kan man göra mer än att trivas? dessutom livade tobbe upp det hela med han otroligt dåliga sångröst, men det var ball.. hehe.




this i why i love you

typiskt mig och mille att hamna framför photobooth, detta är få av otroligt många.
HAJ

09/04/10

blir fest ikväll, eller chillkrök. Men låter som musik i mina öron, livet är underbart när det känns såhär. Ska jobba hela helgen, snabba cash.



i love you this .................................... much


09/04/10

I look up to the sky
And now the World is mine
Ive known it all my life
I made it, I made it!
I used to dream about, the life I'm living now
I know that theres no doubt.



det går bra nu!

09/04/10



satt och kolla efter kläder till vår tidning och hittade denna snyggingen. ska sååå bli min. PUSS

09/04/10

sitter i skolan sista dagen denna veckan, och har som vanligt mediakunskap sista lektionen! riktigt tråkigt tyvärr, men det funkar eftersom jag har lurarna i och enjoy the silence på. g r e a t.



förlåt om den går ut lite på sidorna, men annars äre omöjligt att se vad det står.

passar sååå bra in på mig ;) .. eller iaf vänner delen hehe. idag ska jag ut och rolla med elin efter skolan eftersom det blev en helkväll hemma hos thylle ist för att rolla. det började ju faktist regna, så då äre OK!

08/04/10

sitter just nu och lyssnar på sköön musik efter en plugg-dag, har faktist varit en av de få produktiva D-dagarna. klockan 11 cyklade jag och hämtade två förvirrade människor i min klass för att se filmen och analysera den som ska vara klar nästa måndag. helt ok, bra jobbbb! efter dom hade stuckit vid kvar över tre skrev jag klart min samhällsuppgift och nu är den också klar. jag är sååå bra, suck ;)


och nu ska jag snart ut en fodia runda med intervall med mutti. ska få henne i form tills sommaren.. kanske mer hon som ska få mig, får väll se. så nu sitter jag och taggar inför min första "jogging" runda på ungefär ett halvår. se hur det går.




den snyggaste 40 + arN jag vet, hehe

06/04/10





how cute? ;)

06/04/10



vem hade bangat en vecka? ;)

05/04/10

kommer antagligen inte kunna somna speciellt snart, så vad gör man? .. någom som har ett tips?


ikväll blev det en tjillkväll med felicia och andreas, stack till citygross och mötte honom vid kvart i nio, sen stack vi hem här igen och snackade och kolla film. sjukt härligt slut på en kanon lovvecka. Felle stack vid kvart över tio och sen stannade svenne tills nu. Inte träffat honom på hur länge som helst känns det som, så det var g r e a t. Nu blire väll skön musik, facebook och telefonen resten av kvällen tills jag kan somna. Går inte så länge imorgon, så det blir hem och sova efter skolan. Aja, har inget mer att säga så hare.



me like

05/04/10

åhnej :( killarna förlorade


tänkte att nu i denna ångestdagen ( skola imorgon ) så ska vi kolla på happypics.. bra plan va? ;)




jag och emilia i somras, mhm lovelyday!



balen i nian :) miss u guys.
julie, jag, emilia, lina, anna, camilla, angelica, louise och felicia!



jag, mutti och freddy i somras, midsommar i skrylle haha.



mina flickor på förkrök hemma hos angelica innan vi skulle på fest i somras.

emilia, lina, anna, angelica, camilla, melina och louise



jag och anna hemma hos millan innan vi skulle hem till sundh som hade fyllt år.




samma dag som den första bilden, vi hade köpt pizza och satte oss bakom en kulle och åt.

05/04/10

Alice cooper - He's back



har kalas just nu, men känner man min släkt så vet man att man kan behöva en break ;) .. nejnej, dom är lovely. Men tänkte på er, my lovers hihih. Iaf, vaknade klockan 11, kollade på klockan och tänkte ah, kan sova lite till! vaknar 3 timmar senare, alltså klockan två!!!! och bara whääät, jag ska ha gäster klockan tre. bra jobbat alex! Dessutom äre skola imorgon, så undra hur pigg jag kommer vara eftersom jag antagligen inte kommer kunna somna, g r e a t.



eheh, blev en kingsize bild!

och btw, malmö spelar i örebro just nu!!! är helt nervös, om dom vinner med två mål så går dom upp i allsvenskan, shhiiit! hoppas på det, hade varit as fett ;)

aja, får väll gå ner och umgås med whilborgarna igen, kanske saknar mig. HARE

05/04/10



i've missed you


05/04/10

varför är man inte rik, hela livet hade lekt då!


tänkte hissa lite saker, eftersom som ni vet.. jag taggar tilll sommaren!


soooo kiwieh style ;) .. nejnej. men ser såå härligt ut.



hm, var inte riktigt säker på om jag skulle hissa detta. Men jo, det ska jag. Hade nog aldrig tagit på mig det själv (därav tveksamheten) men det är sjukt snyggt. Och ger cred till alla som vågar sticka ut och ta på sig en honey ;)



spetsklännig, O M G högst upp på min inhandla lista. Så sjuuukt snyggt, i alla färger. Största hitten i sommar bland kläder tror jag. passar till allt du ska göra, om du så ska på resturang med familjen till utelivet i rhodos ;)

05/04/10

MGMT - kids

har nyss kommit hem från mc donalds med elin larsson. Har chillat med henne hela kvällen, kollat wipeout med min family och sedan blev det vänner och girltalk. Kändes som att det behövdes en sådan kväll, mycket att berätta och höra hehe.




var ju hemma hos emelie på förfest igår, kan ha varit en av de skönaste tjejförsten jag någosin varit på. Uterummet, förstärkare, sköna människor och god dricka. Kan ju inte sluta värre heller, men det var det värt. Stackars thylle som var enda killen, och dessutom nykter. Men bara tjejer, vem trivs inte som kille då? ;) sedan bar det hem till David som hade fest, men hade inte speciellt ball där så jag stack och träffa svenne för att sedan sticka hem till emelie igen, men då banga hon i sista minuten. Så svenne följde mig hem till thylle för jag tänkte att jag kunde dra hem där ist med honom och elin. Men kom aldrig så långt, längesen man pratade med min vän och vi fastnade utanför så när jag tänkte gå in stack elin och han gick och lade sig. LAT! .. så vi snackade lite till, sen stack jag hem vid halv tre. kall som en idiot och helt blå, men det vare värt.

03/04/10

haaaj, sitter hemma hos emelie med vinglaset i högsta hugg och magnus uggla på skiva! kan inte bli bättre, livet leker för min del och jag tänker inte slösa bort det för att skriva till er ;) HOPPAS ni också får en lovely kväll, för det ska fan vi. PUSSS



jag älskar min vän

03/04/10

fan vad jag vill ha sommar, heeelt sick. kolla vädret nu liksom, krök ikväll och bara chilla med skön musik och sköna människor. livet leker, and so am I ;) .. har inte gjort mycket idag mer än att cykla och möta stoffe som ringde mig igår och hade svalt sin kula till tungpiercingen ( klaaant ) och tydligen hade jag den enda andra kulan han hade kvar. even better (Y) så han fick tillbaka den idag. och just nu sitter jag hemma hos emelie som håller på att fixa sig för ikväll och har suttit här sedan klockan två. klockan sex ska vi hem tilll mig för attt kränga litta eftersom hennes päron ska iväg och hon igge kan laga mat, så hon får komma hem och äta hos oss som vanligt hehe.



isn't she lovely? :)


ska återgå till fb nu, vi hörs i dimmaaaan!


02/04/10

godmorgon :) vaknade för ca 20 min sedan för att pappa ringde och sa lite gulliga saker innan han skulle åka hem, så det var helt ok att vakna då. Ska dessutom i badet om 10 för att jag ska in till malmö och träffa JNT lite innan matchen, looooove him! iaf, igår när jag och ap var i lund så hittade jag en söt liten spetsklänning som sååå ska bli min innan rhodos, kanske lite orginelt, but i like it.




jag&mille för att hon är snigg och jag gillar det.

ikväll ska jag och mina chiqs på match i malmö, och efter det hoppas jag på att lillie kommer och gör mig sällskap. Annars blire hem till thylle och spela kort (favorit i repris) som jag tydligen suger på. Aja, reeeevanch.

01/04/10

var i lund med anna i två timmar innan, sjukt nice. tråkigt attt vädret dog bara, blev faktist kallt där ett tag. men nu ser det ju ut att vara nice igen. Ska snart pallra mig hem till emelie och sen blir det antagligen att träffa thylle lite.



jag och felicia i egypten i vintras, saknar det!


sitter och taggar till eddy grant just nu, man blir på sånt sjuukt fest humör. och kollar man ut blire bara ännu bättre. Ikväll ska jag bara tjilla med elin och emelie. skulle egentligen dragit på lokalfest i lund, men det sket sig. 80 kronor för en sunken lokalfest är lite väl. så det blir morötter, dippa och vänner ist. I love my friends hehe.

dagens cred går till angelica, som är såå kingsize just nu.

01/04/10

diin jävel, fattar du att det verkligen är april? .. så sjukt underbart. TAGGAR SOMMAR DIRR?


iaf, vaknade vid kvart över tio av solen, kan man verkligen bli sur då? ska snart ner och baka en kladdkaka till att mormor kommer hit och fikar. alltid mysigt, eller hur? .. har inte träffat henne på länge, så hon ringde och bjöd hit sig själv idag. inget att säga till om så ner och baka dirren.



sedan 08 i think!

igår blev det chillkväll hemma hos elin med henne och anna. och lite senare kom millan också, så det blev en kväll med kräng och tv:n. gillar't!

RSS 2.0