31/01/10



du är bäst för mig

31/01/10





loveit!

31/01/10

TJAO' kom nyss hem från "jobbet" ;) .. nu äre mat som är närmst i sikte, sen blir det plugga och chokladpudding lite senare. hatar söndagar, riktig ånget. Right?



kingcat

31/01/10

TJAO! elin stack precis och nu ska jag ge mig iväg i detta ovädret för att städa hos min moster ;) ännu lite mer penger, gillas.


blir man inte sugen? .. mhm

31/01/10

TJAO! sitter hemma hos emelie nu och krökar lite och snackar skit, lovely lovely! och elin har tydligen precis lärt sig att räcka fuck you ;) ute som hon är. VAD gör ni ikväll?

visst är hon söt?


30/01/10

TJAO, kom nyss hem från en och en halv timmes boxning..helt slut är jag, och plus att anna träffa mig på bröstet så det ömmar, tur jag inte har silikon ;) hade nog igge blivit så fräscht då! Nu blire duschen och sen hem till felle för ovanlighetens skull för kräng och sedan ikväll ska jag träffa elin! PUSSSS



både snygg och gör bra musik!?

30/01/10

TJAO kom nyss hem från felle efter många om och men, vägen var som sicksack bana typ.. en metern var snö, och andra var mark så jag fick växla mellan gå/cykla hela vägen hem! men nu är jag iaf hemma och ska äta frukost, för att sedan ta mig an mitt första boxningspass ;).. se hur det går!

28/01/10

TJAO! sitter hemma hos felle med emelie, en chipspåse och twilight i högsta hugg. Blev en chillkväll med bara tjejsnack hela kvällen, övergos och inatt blire att slagga här. PUSS



28/01/10

TJA, idag blire hem till felle för lite tjillkrök. aldrig fel? Snart mat, sen drar jag till felle för att umgås. vad ska ni göra ikväll?



28(01/10



tja! sitter i skolan nu och har mediekunskap!? .. har ett fede arbete som jag inte gjort ett skit på, palla om man inte fattar. snart helg iaf, lovely! Efter skolan blire fika med boff, sedan ikväll bär det hem till felle. PUSSSSS

29/01/10

godmorgon folket! orkaaa vara uppe såhär tidigt? iaf tur man har busskuren direkt utanför huset, hur många har det liksom? ;) snart är januari slut, hur sjukt är inte det btw? men jag gillare ;)


28/01/10


28/01/10

tjaoo, skönt med sovmorgon imorse! helt slut efter gymmet igår, trodde inte jag var SÅ otränad, men där ser man. Iaf så blev det kräng och andra avenyn efteråt. älskar att pappa valde att ha en lägenhet i lund, dessutom att han aldrig är där så att jag kan vara där precis när jag vill! Idag blev det skola, och efter skulle vi på någon som pratade på statshuset. Nu blir det bara ta det lugnt. Vad har ni gjort idag? (:





sommar/vinterbild på min trädgård, oh sakna sommaren!

27/01/10

TJAO!.. idag blir gym pass med anna, efter det blir det att dra till lund för att tillbringa natten där tillsammans. som vi gör varje onsdag ;) Vad tycker ni om gym? jag vet själv inte, har aldrig provat på riktigt. men nu kör vi!



älskar min t-shirt på bilden, så stilren ;)

26/01/10

godmorgon människor :) det är sjukt vad det är jobbigt att gå upp tidigt! men nu sitter jag här, och freddes bror sover i soffan så det blir att vara tyst denna morgon. Vilken jag hatar!? musik är peppen..




någon mer som vill ha sommar?

25/01/10

mja, satt och kollade lite på olika datorer innan idag.. och hittade då denna nya puddingen från mac. isn't he lovely? Saken är ju att jag redan har en väldigt fin dator, men man kan väll få dregla!?



vilken hade DU valt?

25/01/10

kom nyss hem från min kära vän emelie, blev lite OTH tittande..som vanligt ;) aja, nu blir antagligen PH och lite läsning!




Jag&Emelie för ca ett år sedan.


åååh, gife me!



mhm, lovelylovelylovely!

25/01/10



antagligen världens snyggste männsika..

tjao (:

höhö, i'm back ;).. hur känns det?

övernattning med ex klasskamrater

somnade först.. som vanligt! Men det var trevligt att träffa folk man inte träffat på länge. Idag har jag inte gjort så mycket, kollat vänner (o-f-c) och bara chillat.



vad ska alla göra ikväll?

BYE

nu sticker jag, hör av er om det händer något ;) PUSSS


A;




shopping..

kollat lite svenska hollywood fruar och lite twiligt nu, snart blire frukost och sedan bussen in till lund för att möta mor och ta en runda på nova! efter det blir det att åka hem till Inger för mat, sedan kanske träffa gamla klasskamrater :)



såååå min stil

klockan är halv två, så vad gör man?

hehehe, vem vill inte dreggla lite över dessa "män" ? mums..






mhm, lovley.. don't you think?

Dålig uppdatering

...ja, jag vet! haft mycket att göra helt enkelt ;) vet ni vill veta allt om mitt liv, men så är inte läget. Sorry ;)
men lovar att bättra mig iaf, alltid något?


NYÅR, för mig som kiwieh

min nyår var underbar, tack vare mina flickor. Tackar för det ;) vad gjorde ni på nyår? va med killen? festade med tjejerna? gick ut? what do I know, right? ;)
Iaf så träffades vi hos emelie först för mat, sedan drog vi vidare till sundh. Trevligt från början, men som vanligt på nyår ballar det alltid ut pga alkohol..synd!



Camilla & Elin




Camilla & Emilia



Emilia, Julie, Anna och jag



all my girls (:

hoppas ni hade lika trevligt som jag, hehe!

RSS 2.0