30/03/10

godmorgon :)

ska snart iväg till bussen för att ta mig till harlösa och träffa elli, sedan bär det av på hennes moppe för att köra hem till kila och fixa vår läxa till veckan efter lovet. sååå grymma vi är på detta, huh? ;) aja, jobbade jag från 10 till 18. Jobbigaste ever tror jag, hade ont i hela kroppen efteråt men det gick. klockan kvart i sju står lillie nere vid min station och chillar , så fick ju gå ut och hämta henne suck.. haha nej skoja, det var trevligt.



hehe, jag är osminkad.. fett va? ;)

men ska fortsätta att göra mig iordning nu, ska gitta om en timme typ. vi höreees, love yah

28/03/10

nu drar vi och hejar!

PUSSSS

28/03/10

stereo love - lyssna och älska den!



sommarkänsla

28/03/10

Grattis gumman!! 13 år idag, du är så stor men endå så liten. är så avundsjuk att dy fyller år denna månaden och jag i november, men glad för din skull när det är din tur. vet att du hade en dålig start, ska försöka få den att bli bra igen. i love you (L)




jag älskar dig, vet att jag är ett as mot dig. Säger som alltid, ska försöka bättra mig! men du gör det fan inte lätt ;)





du kan inte komma tillbaka för att lämna mig igen, du får mig att inse att jag saknat dig. Första gången på flera år som jag bryr mig om dig. snälla, jag orkar inte att du lämnar igen.

27/03/10



isn't he a cutie?

27/03/10



ååh, visst va mitt hår fint? :(

kom nyss hem från två timmar från två kockar med släkten. alltid en upplevelse att umgås med dom eftersom verkligen alla är sjuka, fast på ett otroligt roligt sätt. antagligen bara när vi är tillsammans, men det är så underbart varje gång!

ikväll ska jag hem till millan för att umgås med henne&anna med "allt för min syster" som jag och pappa hyrde häromdan, men han ville igge se den så idag blire en bölkväll med två av dom bästa människorna jag vet (: aldrig fel. lovet har börjar så otroligt great och mitt liv leker. tackar mina vänner för detta, love you all!

27/03/10

down under - mens at work

sitter just nu och fixar mig för två kockar med släkten, morfar blir 67! gratz.

Blev furulund igår med mina homiez, helt ok. men pappa hämtade mig och anna vid tolv imed att vi skulle jobba idag. Jobbet var överokej idag, gjorde nästan ingenting. hade kanske 20 kunder på två timmar, gjorde ingenting vettigt. Iaf, nu ska jag iväg på middag somsagt, hörs senare.


Lite bilder sen igår!





mina chiqs, love (L)

23/03/10

where you from, you sexy thing?


har nyss ätit, blev sen middag idag eftersom jag inte har varit hungrig helt enkelt ;) .. guess whoooot? .. jag har tatuerat mig, hehe! ja, denna gången gjorde det sjukt ont. min förra kändes knappt, så jag har alltid inom mig antagligen kännt att detta inte heller skulle vara så farligt. men usch ja, fyfasen. men är jätte nöjd, så det var det värt :)




vet att det ser lite smutsigt ut, men det blödde som fan eftersom jag hade dåligt blodsocker tydligen, så kanske får in och fylla på den en gång till. men iaf, this is mah new babe.


idag har jag inte orkat motionera dels för att jag är öm i hela ryggen och dessutom börjar plugget igen. Attans, ewa får aldrig nog. funderade på en power-nap innan, men nej inte idag. Så nu ska jag bara gå och lägga mig med min engelska bok och hoppas på det bästa. Ikväll blire DH med mutti, puss på er.

21/03/10

one two three

iaf, har verkligen inte orkat skriva idag så ska inte göra det så mycket idag heller. mår som man förtjänar som man säger, men det var det värt. tror jag. idag har jag bara tjillat runder med pappa, alltid trevligt när det går bra som man säger. kollat innebandy och shoppat. blev två tröjor, så lovely. älskar att garderoben börjar bli för full, känns underbart höhö.



21/03/10

tjaaa, blev krök hos linus igår. hemma vid två, mår uselt just nu, så orkar inte direkt skriva. det jobbiga är att jag ska vara på jobb 11. fyyyfan vilken lång dag detta kommer bli, aja. lite bilder sen innan linus. ¨

ENYOY





förstår inte hur emilia lyckas, VARJE gång. cred till dig mille (L)

20/03/10



tagggaaaaa

off to the busstation to pick up mille, PUSSHAJ

20/03/10

"can't stop her, imposible"

blir ett snabbt inlägg, ska iväg på boxning om fem i detta vädret :( .. efter det ska jag bara hem snabbt och duscha för att sedan åka till malmö med pappa för att stötta tjejerna i kvalet. och sedan blir middag med mutti och pappa (?) vet inte vad jag känner om det, men konstigt känns det. kindergarden flashback!

måste gitta nu, PUSSS.. hoppas ni får en minnesvärd lördag




pappa

19/03/10



bilden får tala för sig själv.


sitter och tjillar med musik just nu, för om ca 10 kommer mina brudar hit så drar vi till malmö. vi ses i bandydimman människor, hoppas ni får lika trevligt som jag ;)

19/03/10

hallå igen :) .. blev inget malmö idag för att elin hade inte hunnit till malmlö, och jag orkar inte gå runt i lund längre, gör det alltid annars. Så jag tog bussen hem ist och lade mig i ett varmt bad och hög musik så det löste sig ganska bra. Nu har jag precis fixat mig och ska snart gå ner och hjälpa mor med tacosen. ska prova en ny variant idag, med kyckling istället för färs. Tror ni om det?


aja, ska ner nu iaf. Ikväll blire malmö för att kolla min man (haha) när han spelar innebandy med hela tjejligan höh. så vid sju bär det av. hoppas på en trevlig kväll, precis som jag gör för alla andra. PUSSS



19/03/10

ALÅ! .. sitter på mediakunskapen nu och gör absolut ingenting. Efter skolan blire malmö med elin för att gå en runda på stan för att komma ut en stund idag iaf! Ikväll ska vi på innebandy (oovanligt?). Iaf, alla mina vänner ska dit så det är därför.

Detta är vad vi har presterat idag ;


ENYOY






sööööta, right? ;)

19/03/10

oj vad tiden går :O .. sjukt härligt. min syster fyller år om 9 dagar och JNT fyller år om 4. orättvist, varför ska alla fylla år utom jag nu för tiden.

sitter och fixar mig just nu, hög musik och stitch i sängen, kommer sakna honom faktist nu när han ska hem på söndag. är van vid att ha honom vid en 24/7 + att man saknar fredddy lite mer också. aja, det funkar väll. slutar halv två idag så det är tjill, OJ såg att jag måste gitta. hörs i skolan tror jag. PUSSSS



miss you.

18/03/10

tjaao :) .. vet att jag icke skrev igår så därför hade jag tänkt börja med den dagen höhö.


slutade kvart i tre eftersom vår retorik var inställd, heelt ok! efter skolan gick jag ut med stitch, as usual. Sedan tog jag bussen tillbaka in till lund för att träffa pappa eftersom han nyss hade kommit hem. så vi käkade på India express, vilket jag rekomenderar till alla. ganska billigt, och övergod mat. Sedan åkte jag hem igen och efter en och en halv timme stod anna vid dörren, så då blev det girltalk och grey's. helt ok dag enligt mig.


anna och jag, how cute.


idag :)!
har inte gjort speciellt mycket, slutade halv fem så det vara bara att åka hem, äta lite nudlar och iväg på spinning. helt sjukt vad skönt det känns efteråt alltså. Mhm, like it. och nu ska jag bara gå och lägga mig med en bubbelvatten och mina peeps som pappa tog med sig hem. kan säga att det är underbart gott, borde verkligen komma till svergie. Orkar inte heller sätta mig med engelskan, så nej. har pluggat färdigt denna veckan så nu blire vänner för hela slanten. har inte ens hunnit sätta på mig kläder än, så jag sitter här i handduk. How dirty is that ;)

17/03/10

Godmiddag humans :)  sitter i skolan just nu och har multimedia som man nästan endå aldrig gör något vettigt på, så tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg! dagen + är att vi slutar efter denna lektionen, alltså kvart i tre ist för halv fem. Helt ok enligt mig hihi. Efter skolan ska jag bara hem och ha dagens läxtimme sedan blir det att tjilla med anna resten av kvällen. måste även tillägga att dagens - är att pappa fyller år idag och jag inte har någon present. Aja, han får klara sig utan detta året i guess.
nu ska jag åter gå till flash,flash, flash och break apart, break apart. vill döda honom lite när han säger det. hehe



har även lovat att prata med elin i skype när jag kommer hem för hon tyckte det var en härlig lite stund. klart man bjuder till då ;) .. nej skojade, men det var näjs.

16/03/10

hallå ja (: .. nyss pluggat det sista, eller mer gått igenom det en sista gång. Det blev vattengympa + lite simning så det känndes kanon. Pratar med hanna nu och hon säger att alicia har tappat känslen i foten, såå jävla timat lillsis. Aja, hoppas det blir bättre så att hon inte är med om ännu en misslyckad skidresa. det vore ju lite synd om henne faktist!

Nu snart blire ner och tina lite glass och sedan plasera sig i muttis säng för att kolla Desperate Housewifes. Andra gången nu jag är hemma när det börjar, så otroligt lovely att ha slutat på det pissjobbet. Trivs mycket bättre på Skåne plantor höhö! trevliga människor, gillar kassan och mina fina vänner jobbar också där. kan inte begära mer av ett jobb i den här åldern tycker jag.


16/03/10

"show me what it's like to be the last one standing"

kan inte plugga idag? .. känner mig helt nere, trött i huvudet och orkar ingenting. Perfekt timining? inte direkt. hoppas det blir bättre efter ett vattengympa pass! aja, har suttit och snackat med elin på skype ett tag idag, höhö.. hon hade precis skaffat en så vi testade lite.



jag och syster på grönalund 08! saknar henne lite, konstigt faktist. men tomt äre!


hatar att jag är dig i kvinlig form. hatar att vara lik någon jag skäms så mycket över. samma utseende, samma intressen, samma smak, samma humor. så lika, men så olika. så nära men endå så långt borta. hatar att sakna dig, hatar att älska dig

16/03/10

tjaao :) .. har nyss kommit hem från skolan + en runda med stich. Idag på idrotten hade vi skrisor, haha och som alltid var jag urusel men efter en kvart var jag grym. hehe! Nu ska jag gå och plugga (igen!?) på samhällsprovet vi har imorgon, känner att jag måste gå igenom det lite till men sen ska det nog sitta där.

Ikväll ska jag simma antagligen, vet inte om jag är sugen på att gå dit själv men vi får se. Ska ju försöka komma igång igen, så då kan man inte banga för en sådan småsak. Det tråkiga är att jag missar herrarnas träningsmatch, men det är inte hela världen. Aja, iväg till samhällspapprena. Wish me luck, höhö!




kila, elli och jag på isen! erkänn att jag ser grym ut? ;)

15/03/10

gissa vad jag nyss har gjort? ARÅ jag har gjort en egen pizza. snacka om skills säger jag bara. övermumsig blev den, har tyvärr ingen bild för att fredde och alicia har med sig den i sälen, och min fattar jag inte hur man lägger in bilderna med. sjukt lovely (Y) aja, mest det jag ville få ur mig, har varit duktig hela veckan nu ju ;) haha!



en sommarbild på mig och "mah sista" typ, nej men hon är sweet.


nu ska jag gå och plugga igen, känns som att det är det enda jag gör nu för tiden. Aja, det lönar väll sig i guess. Efter det blir det att somna till vänner som vanligt.

PUSSSSSSS

15/03/10

ÅH! hatar att jag inte är miljonär! känner att när studiebidraget kommer ska jag shoppa upp det. längesedan nu ;)
iaf.. here comes my honey's



ohho, vem hade bangat lite av dessa? men vilken? hmm...



finisar allihopa! .. men på bilden i mitten är det bara shortsen, dom blir mina i slutet av denna veckan om jag har råååd. hatar attt inte vara miljonär som sagt. Får väll sitta bakom dataskärmen och dreggls ist. HEJA MIG

15/03/10



på onsdag kommer pappa hem med dessa skönheterna <--- skorna då alltså, fan vad jag älskar USA. övernice stuff överallt. såå, vad tycker ni? hiss eller diss humans?

15/03/10

Hej människor :) vill ni veta en rolig sak!? .. imorse när jag kom gåendes i min lilla värld så bara vaknar jag upp av att en cyklist trillade nästan precis brevidmig. erbjöd henne hjälp men henne hjälp men nejtack fick man till svar ( what a bitch ) hahah sen började man ju skratta, kan ju inte göra det när hon ser. bälll!

Iaf, idag kom jag till skolan vid tio tiden och hade det gamla vanliga. ett + var att det var god mat. slutade halv två, övernice om man gemför med halv fem. åkte hem och klippte mig, bara två cm dock. sedan gick jag och handladd pizzadeg tills ikväll, jag står för maten. Sedan blev det en runda med stitch. och nu har jag nyss pluggat och sovit lite. ska plugga vidare snart för att fitt-eva bara öööser på oss med läxor bara för att hon inte har någon fritid. Aja.



här ser man att han inte har något öga på den sidan, stackare :( .. men han är världens skönaste lilla doggy, som mutti säger ( i love his doggystyle ) haha, hon är king. han ska alltid upp i knäet när han märker att jag sitter vid datorn, så nu har jag flyttat fram soffan så att båda kan få plats. naaw, vilken ängel jag ääär.

14/03/10

Fyfaasen vad jag har varit grym idag! faktist sant. har läst mina 75 sidor i boken som är tills på fredag + svarat på frågorna. Jag har även pluggat helt okej mycket på samhällen som är tills på onsdag så har grundlärningen färdig dääär. tjeck WOHO. och utöver detta så har jag även jobbat idag. HM, great day.

så nu ska jag bara skriva färdig detta inlägget, spela en omgång montris (o f c) och sedan blire söndagsmys med kaka, te och mutti framför teven till wipeout. får väll ägna ganska mycket tid till henne denna veckan eftersom resten av familjen är iväg i sälen och åker skidor. nåja, färdig här för idag. kommer kanske ikväll igen ;)



hittade denna söt-bilden på facebook som kimmy lagt in. Blir man inte sommar och fest sugen? jag blir, jag blir, jag blir!

14/03/10

vad tycker ni om mode kära vänner? ...



själv tycker jag att det är uuurläckert, men skulle tyvärr aldrig ta på mig det. Känner inte ni också så ibland, att det är snyggt på andra men inte på dig själv? .. IAF, my point iiiis, cred till dom som har på sig det. glasögonen är ju bara sååå topnotch ;)

13/03/10

hallå alla läsare (: .. vet att jag inte har skrivit på ett tag, men har inte tänkt på det eller kännt att jag har velat. så då blire endå inget vettigt av det. Men nu har jag antagligen uppnått maximal tristes så nu känner jag att det är dags för ett inlägg ;) WOHO!

Idag har jag inte gjort så mycket, mest det gamla vanliga som händer på lördagar. Alltså boxning och innebandy. Idag vann mina babes med 3-2 över hjärnarp. sjuuuukt mycket grattis, dom slapp kvala. LOVE IT! så nu är alla mina homies på lagfest och jag sitter här hemma själv med stitch hack i häl. Men vafan, klart dom ska ut och roa sig, big day höhö. hoppas iaf att ni har haft en bättre kväll.





är han inte en liten sööting?

01/03/10

hejsan allihopa :) ber om ursäkt för att jag inte varit så aktiv på senaste.. haft många bollar i luften som man brukar säga. But hey, here I am. idag skulle jag egentligen till skåneplantor klockan två för ett till träningspass innan det börjar på allvar om en månad. och klumpiga jag som trodde vi slutade halv två idag, men nix, igge. Så fick en ny tid på söndag. Efter skolan har jag bara pluggat och kört ett litet träningspass här hemma. skönt nu efteråt, var faktist riktigt jobbigt. Nu har jag nyss städat undan på rummet och även damsugat så här är så fint så. känns bra att ha gjort något vettigt istället för att bara sitta vid tv:n spikad framför vänner.



hihi, gillart.
iaf, emilia and moai.

RSS 2.0