27/02/10

GODMORGON :) ???.. dååålig. mår som man förtjänar idag. men det är värt det, hade en awesome kväll igår. tackar sandra för det spontana ringandet, tack för det. berättar mer sen, för nu blire boxning. undrar hur det går? AJA


25/02/10

GODKVÄLL MÄNNISKOR :) ikväll blev det chillkväll med jacob, alltid mysigt. Sedan stack vi hem till jesper för att sedan sticka till Mc Donalds höhö. Efter en stund kom även richard och jim.. längesen man träffade dom så det var roligt. Nu blir det bara att lyssna på musik och snacka med thylle som har blivit en vana nu dom senaste kvällarna. Ska upp tidigt imorgon för att sticka till badet med min moster och kusiner. endå lite gos, längesen man gjorde något tillsammans!



alexandra lind människor.

25/01/10

GOD FÖRMIDDAG DAMER OCH HERRAR haha skojade bara. Imorse hade jag planerat en gos-morgon för mig med ett lååångt bad med musik och frukost på det. men istället vaknar jag halv ett och kommer på att jag ska cykla hemifrån klockan ett. så jag stressar som fan för att bli klar, och jadå jag hann. halvvägs till CG:s kommer jag på att jag inte ska vara där förräns klockan två. så jag kommer lägligt till svängen upp till elin så jag tog en runda inom henne också (Y) alltid gos.

Väl framme på skåneplantor fick jag stå i kassan och lite så. tio i fyra ( tio minuter innan jag ska sluta ) kommer felicia som skulle ta nästa pass. så blev att stå och snacka med henne och hon som hjälpte mig i kassan. påvägen hem köpte jag två ahlgrensbilar paket för att dom kostade fem kronor styck. så det blev en till mig och en till min lillasyster. såååå snäll jag är, suck.



alicia & jag

25/02/10

GODKVÄLL HUMANS :) vad har ni gjort ikväll? .. själv har jag haft en underbar kväll med mina flickor. Mötte först upp kimmy, angelica och johanna på CG:s och när vi gick omkring där inne träffade vi på louise så hon hängde på. Vi bestämde oss för att kränga marängsvisch (Y) så sjuuukt gott. Efter vi ätit så blev det "med andra ord" nog det roligaste spelet jag någonsin spelat.

efter tre fyra runder av det så blev det det klassiska tjejsnacket. haha, alla tjejer tror jag förstår vad det handlade om, kanske även killar? kan ju bara säga att kimmy vann det priset iaf ;) .. cred to you girl, keep on going haha. Efter en halvtimmes snack var louise tvungen att sticka och hämta en lampa hos hennes pappa så kvällen slutade vid halv tolv. påväg hem träffade jag på jonne och mauritz, så jag stannade och snackade med dom lite, längesen så det var trevligt att träffa på dom.



hahahah, här ser ni angelica försöka förklara ett ord för louise.


Nej, nu ska jag gå och sätta på en vänner box och somna till den. ovanligt, eller vad säger ni?

24/02/10

hej kära vänner :) .. idag har jag inte gjort någonting alls förutom att kolla vänner! ovanligt(?) ikväll blire mys med några flickor tillsammans med en svisch.



är han inte snygg eller? JOOOO! längtar till den första mars när både grey's anatomy och desperate housewifes börjat. snacka om att sitta spikad framför tv:n och dreggla över alla snygga människor det finns i USA.

22/02/10

HEJ allihopa (: Idag blev det bak-mys med min fina vän emilia, och efter det gjorde vi det vi gör bäst, alltså att sova. haha, känner sig som en helt ny människa efter två timmars sömn. Nu ikväll händer det inte så mycket, har spelat kort med min syster ett tag, men efter fem runder av förloring lade jag ner det. Så nu har jag bara varit tvungen att svara på massa tester i hennes tidninger samt haft tävling med mutti om massa kändisar? suck..




22/02/10

GODMORGON VÄNNER :) förlåt för dålig uppdatering igår, men hade maraton med emelie och elin. fast dom är ganska dåliga på det och vi somnade redan vid ett. men det var gos endå. Idag kommer mille hit, vet inte vad vi ska göra..men något blire väll hihi!



hehe, söta eller?
emelie, jag, elin
(Y)

21/02/10



det finns bara en regel; det finns inga regler!

20/02/10

HALLÅÅÅÅ :) sitter nu och väntar på att felicia och emilia ska komma hit, för att sedan dra vidare till millan! vad ska ni göra ikväll? .. Idag har jag inte gjort ett skit förutom att jag var på boxning imorse med mah homies, haha söta är dom. två negativa saker är att jag inte fått igång spelet jag fick av michaela än, och det andra är att jag skulle övningskört idag men det glömde vi.

20/02/10

GRATTIS MIN VÄN, HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG.. ska iaf hjälpa dig att få det. puss på dig.



19/02/10

TJAO.. ikväll blire spelkväll med några vänner. alltid chill! ska snart hem till millan för att hämta ett spel, sedan bär det av till kyrkheddinge för att spendera kvällen/natten där. vad ska ni göra ikv?

19/02/10

GODMORGON LITTLE HUMANS höhö (Y) nu bär det snart av till skolan för den sista skoldagen innan looovet, woho. Tagga. Efter skolan blire stan med E&E alltså emelie och elin för att hitta present till camilla som blir 18 år imorgon, grattis hun (: och ikväll sticker jag, emelie och felicia hem till min moster och stannar där hela hegen för att passa en kise..hur låter det gott folk?



dessutom så är der sjukt att vi inte har någon bild på oss tillsammans, så det fick bli denna sunkna? aja, bättre än inget. Får fixa det i helgen!

18/02/10

GODNATT SVERGIE



i have nothing left to loose

18/02/10

HELLO PEOPLE (: förstår ni att det är dagen innan lovet? så otroligt underbart, nu ska bara föreläsningen imorgon avklaras, och sedan är jag redo att sova skiten ur mig i en heel vecka! Har jobbat ikväll, det är ett väldigt intressant jobb egentligen, hur otrevlig man kan vara åt folk man inte känner.. helt sjukt haha. Man får sådana sjuka komentarer när man sagt var man ringer ifrån, aja.. jag är precis likadan men ska nog börja ändra mig på den fronten haha!




åååh varför är man inte miljonär? dessutom taggar man som fan till rhodos när man ser dessa bilderna, förstår inte varför. Kanske beror på shortsen, skorna och de snygga männiksorna? Iaf, priset till dagens osmartaste människa går till Jonathan JNT strömstedt som vägrar att gå och lägga sig fastän han är trött för att han kan gå upp nio imorgon, snacka om att trotsa? haha puss på han

18/02/10

GODMORGON! sitter och lyssnar på peppmusik som fan nu innan jag ska gå om fem för att inte missa bussen. Imorse drömde jag sjukaste drömmen, att jag var vaken en hel timme innan jag skulle upp. så det känns nu som jag varit uppe sedan åtta? haha så sjukt! har ni drömt så någongång?



såhär ser jag ut idag, hihi! nix, ner och göra macka till denna låånga dagen, kommer hem halv elva ikväll? känns sådär! ska bli så skönt att sluta jobba. och läängtar som fan till skåneplantor. Elin har också fått jobb där nu, så nu jobbar fyra av mina favorit tjejer där :) kan inte bli bättre.

PUSS PÅR'E

17/02/10

HAJ igen, tänkte göra lite reklam för min kära familjemedlem!





http://hannassida.com

take a look, du kommer inte bli besviken!

17/02/10

TJAO!.. gissa vilken dag det är? ALEXANDRA DAGEN, JADÅÅÅ! nej skoja, inget specllt med det. Ikväll har jag kollat "män som hatar kvinnor" sjuk, men bra film. tycker att man ska se dom innan man dör ;) .. så det var därför jag tog tummen ur röven och kollade på den. Nu ska jag ner och äta ännu en semla denna veckan, tydligen är det mors favorit vecka på hela året för shit vad hon köper semlor. men varför klaga? MUMMA! Senare ska jag kolla på "flickan som lekte med elden" också eftersom min snälla vän stoffe har bränt ner dom två första, cred till honom. Imorgon blire jobb, har redan ångest. Ska bli så skönt att sluta där, och börja jobba med mina lovely friends ist.



BTW.. tycker ni inte att det är viktigt att ha bilder i bloggen? har sett skitmånga som knappt andvänder bilder, liksom vem läser egentligen? kan nog ställa en fråga här&nu om vad jag skrev där uppe.. ingen skulle kunna svara! haha så BÖRJA använda bilder, dagens tips ;) om ni nu har läst detta vill säga..haha jag tycker det är rooligt. puss

13/02/10


06/02/10

vi ses i dimman dudes, idag blire fest!..är inte speciellt taggad, men det fixar vi eller? VAAAD SKA NI GÖRA IKVÄLL?



inte världens skönhet på denna bild, men världens fest & världens bränna gör den värd att visas. hoppas vi ses där i dimman ;) HOJ

RSS 2.0